Lunar

Lunar Caravans - Lightweight Luxury

Laat u zich overweldigen door het Lunar design. De striping en Graphics zijn compleet vernieuwd. In het interieur bepalen mooie materialen en kleuren de sfeer. Het grote Polyplastic Skyview dakraam biedt veel licht en ruimte. De nieuwe hoekkasten links en rechts naast het bovenraam zijn uniek en bieden toch weer de benodigde opbergruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien met een magnetron, grill en een 4-pits gasstel met electrische kookplaat.

Slaap mogelijkheden zijn er op verschillende manieren. Lunar biedt u aparte bedden en een fransbed indeling of een vrijstaand eilandbed indeling. Lunar  heeft een nieuw bedsysteem (zie foto). U schuift simpelweg de bedden met een aluminium constructie naar elkaar toe. Zo kunt u een tweepersoonsbed maken of de éénpersoonsbedden verbreden. Nieuw voor 2019: de Venus 540/4, een Limited Edition uitvoering met in een nieuw design. Compleet met volledige kunststof douchecabine, oven combinatie en tal van andere upgrades.   

De series
Extra informatie
Website


De series

Lightweight luxury & core

De nieuwe bodyshell van Lunar is getest gedurende een 30.000km lang traject  onder alle denkbare omstandigheden met een bijzonder goed resultaat.
Onze innovatie door Core omvat materialen van topkwaliteit en duurzaamheid. Lunar, staat reeds lang bekend om zijn continue speurtocht naar gewichtsvermindering. De Thermoplastic binnenwandpanelen zorgen voor een zeer hechte constructie met vele voordelen.
Voor Lunar Caravans betekent  “Core technology” een gewichtsbesparing, extra duurzaamheid en degelijkheid.

AL-KO

Alle Lunar caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. De Stellar, Lexon en Clubman modellen zijn tevens uitgevoerd met ATC, het AL-KO rem corrigeer systeem.

Contact

Weel Caravans Alkmaar BV,
Helderseweg 50,
1817 BA Alkmaar.

T +31 (0)72 51 55 281
F +31 (0)72 51 56 773

Email: info@weelcaravans.nl
Info: www.weelcaravans.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Za: 10.00 tot 17.00 uur
Zo: Gesloten
 

 

Privacy verklaring