Over ons

Weel Caravans Alkmaar is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van caravans. Wij onderscheiden ons al jaren door de extra zorg en aandacht voor klant en product. Denk hierbij aan een keurig verzorgde aflevering of onderhoudsbeurt.

In onze unieke showroom kunt u de nieuwe modellen van Elddis en Lunar  op uw gemak bekijken. Verder vindt u alle luifels en voortenten opgesteld die bij de caravans behoren. Ook voor caravanaccessoires kunt u bij Weel Caravans terecht.

Voor een prachtige collectie occasions bent u bij ons aan het juiste adres. De ± 15 occasions staan, gedeeltelijk binnen, keurig gepoetst voor u klaar en worden afgeleverd als nieuw, met garantie. Ook kunnen wij u een aantal interessant geprijsde overjarige modellen aanbieden.

Weel Caravans Alkmaar is een Focwa gecertificeerd bedrijf. We beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats met o.a. vier hefbruggen en een remmentestbank zodat wij de juiste aandacht en service voor uw caravan verzorgen.

Ieder jaar stellen wij een aantrekkelijke collectie huurcaravans samen. De selectie bestaat uit de meest populaire modellen van Elddis en Lunar.

U bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Contact

Weel Caravans Alkmaar BV,
Helderseweg 50,
1817 BA Alkmaar.

T +31 (0)72 51 55 281
F +31 (0)72 51 56 773

Email: info@weelcaravans.nl
Info: www.weelcaravans.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Vr: 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur

Zo: Gesloten
 

 

Privacy verklaring