Elddis

Modellen 2023  in onze showroom in Alkmaar

Welcome to a world of ingenious design and supreme comfort

Elddis biedt u een serie caravans met een onderscheidende uitstraling. Door de unieke verlijming van de constructie een gewichtsbesparing die op kan lopen tot 200kg ten opzichte van andere merken... 

Het interieur is doordacht ontwikkeld met veel bewegingsruimte en comfort. Luxe badkamers met een separate douchecabine. Elddis is een self supporting caravan. Dit betekend dat u altijd en overal kunt staan, onafhankelijk maar toch voorzien en genietend van alle luxe. Elddis de 'camper' onder de caravans

Enjoy your holidays with Elddis

De series
Extra informatie
Fotoalbum
Website


De series

AL-KO

Alle Elddis caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. Dit  jaar  is  het  ATC,  het  ingenieuze  remcorrigeer  systeem  standaard  gemonteerd  op  alle  modellen.  

Dit  systeem  werkt  zoals  het  electronisch stabiliteits programma (ESP) in uw auto, het detecteert en elimineert elke onverwachte wending van uw caravan. Dit systeem grijpt zonodig zelf in! Bezoek www.al-ko.nl voor meer informatie.

SoLiD

De meest geavanceerde technologie die gebruikt wordt in tourcaravan productie. Elddis, de eerste en enige volledig verlijmde tourcaravan!

Sinds 2008 is Elddis bezig met de ontwikkeling van een volledig verlijmde tourcaravan. Deze zogenaamde SoLiD constructie is een verlijmingsproces, dat ook gebruikt wordt in de Formule 1, vliegtuig- en jachtbouwbouw.

Contact

Weel Caravans Alkmaar BV,
Helderseweg 50,
1817 BA Alkmaar.

T +31 (0)72 51 55 281
F +31 (0)72 51 56 773

Email: info@weelcaravans.nl
Info: www.weelcaravans.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Vr: 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur

Zo: Gesloten
 

 

Privacy verklaring