Elddis

Elddis biedt u een serie caravans die uniek is. Allereerst door de SoLiD constructie, het speciale verlijmingsproces van de Elddis opbouw. Maar verder ook door de eigentijdse en onderscheidende uitstraling. Een Elddis is anders... 

Alle interieurs van de Avanté serie tot de Crusader/Bucanneer zijn doordacht ontwikkeld. Geen ander merk kan tippen aan Elddis. Zeer veel bewegingsruimte en natuurlijk comfort kenmerken Elddis caravans. Prachtige bruikbare douche/toilet/omkleedruimtes brengen veel toegevoegde waarde en self-supporting. 

Elddis maakt caravans voor caravanners. Caravans zoals caravans bedoelt zijn: een reisgezel, waarmee u de wereld kunt ontdekken waar u ook bent en waar u ook gaat.

Enjoy your holidays with Elddis

De series
Extra informatie
Fotoalbum
Website


De series

AL-KO

Alle Elddis caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. Dit  jaar  is  het  ATC,  het  ingenieuze  remcorrigeer  systeem  standaard  gemonteerd  op  alle  modellen.  

Dit  systeem  werkt  zoals  het  electronisch stabiliteits programma (ESP) in uw auto, het detecteert en elimineert elke onverwachte wending van uw caravan. Dit systeem grijpt zonodig zelf in! Bezoek www.al-ko.nl voor meer informatie.

SoLiD

De meest geavanceerde technologie die gebruikt wordt in tourcaravan productie. Elddis, de eerste en enige volledig verlijmde tourcaravan!

Sinds 2008 is Elddis bezig met de ontwikkeling van een volledig verlijmde tourcaravan. Deze zogenaamde SoLiD constructie is een verlijmingsproces, dat ook gebruikt wordt in de Formule 1, vliegtuig- en jachtbouwbouw.

Contact

Weel Caravans Alkmaar BV,
Helderseweg 50,
1817 BA Alkmaar.

T +31 (0)72 51 55 281
F +31 (0)72 51 56 773

Email: info@weelcaravans.nl
Info: www.weelcaravans.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m Za: 10.00 tot 17.00 uur
Zo: Gesloten
 

 

Privacy verklaring